SERVICII VOPSITORIE - MDF VOPSIT - FINISAJ LUCIOS, MAT SI TRANSPARENT   
home

 

Va prezentam mai jos tarifele informative (preturile difera in functie de RAL) pentru vopsirea elementelor de mobila:

  • finisaj lucios: 48 fara TVA/mp
  • finisaj mat: 38 euro fara TVA/mp
  • finisaj transparent: 36 euro fara TVA/mp sau 40 euro fara TVA/mp pentru finisaj transparent + bait
  • grund pigmentat: 18 euro fara TVA/mp

ATENTIE: trebuie avut in vedere ca fiecare panou are doua fete. Chiar daca nu se vede cea de-a doua fata, pentru evitarea tensiunilor care ar putea sa apara –mai ales la panourile cu suprafata mare- piesa se grunduieste integral.

Se calculeaza suprafata desfasurata a piesei. Aceasta include canturi si orice alte modificari facute prin lipire sau frezare. Pretul nu include placarea canturilor obtinute prin presarea mai multor straturi. In acest caz, se taxeaza chituirea rosturilor aparute intre placile presate si aplicarea de cant special pentru evitarea crapaturilor.
Piesele cu suprafete mai mici de 0.10 mp se iau in calcul ca avand 0.10 mp.

Piesele sunt grunduite (2-3 straturi) si lacuite (1-2 straturi) cu produse poliuretanice de inalta calitate si cu un grad mare de acoperire. Lacurile sunt mate sau lucioase si pigmentate in fuctie de RAL sau NCS. In cazul finisajului lucios, suprafata finala este polishata pentru crearea “efectului de oglinda”. Finisarea pentru polish se face cu treptat cu 4 tipuri de abrazive.

Aceasta este o oferta orientativa. Ofertele finale si oficiale se fac dupa studierea fiecarei piese in parte.


 


Pentru finisarea pieselor de mobilier, ne bazam pe experienta firmelor italiene de clasa in domeniul lacurilor si am optat pentru produse poliuretanice sau hidrodiluabile de inalta calitate, ce ofera un finisaj perfect si o rezistenta sporita la factori mecanici.

Aplicarea lacului se face in patru straturi, slefuirea facandu-se dupa fiecare strat pentru eliminarea tuturor imperfectiunilor.

Pentru finisajul lucios se folosesc 4 tipuri de abrazive (folosite progresiv) si doua tipuri de pasta polish, tehnologia fiind aprope identica cu cea auto. Suprafetele astfel obtinute sunt impecabile,iar efectul de oglinda este aprope perfect.

Pentru lacurilie transparente, furnirul natural se poate da in prealabil cu un grund de impregnare pigmentat, pentru a se obtine orice culoare posibila.

 

mobila usi corian scari_balustrade placari contact home
amenajari interioare, usi, amenajari, interioare, interior, exterioare, exterior, usi de interior, usi de exterior, usi culisante, culisante, culisa, usi pliabile, plia, pliant, usi pliante, usi glisante,glisant, glisa, usi la comanda, comanda, usi de inteior la comanda, usi de exterior la comanda, mobila, mobilier, mobilat, comanda, mobila la comanda, mobila pe comanda, mobila din PAL, PAL, mobila din MDF, MDF, mobila din PANEL, PANEL, mobila din MDF vopsit, MDF vopsit, fronturi MDF VOPSIT|, fronturi, corian, termoformare, termoformat, blaturi, blaturi corian, blaturi lemn masiv, lemn masiv, lac, lacuit, lacuire, lac hidrodiluabil, poliuretanic, poliuretanice, nitro, nitrocelulozic, nitrocelulozice, CNC, frezare, prelucrare CNC, placari pereti, placari, placare, placi furniruite, placi vopsite, placare PAL, placare MDF, placare corian, scara, scari, balustrade, scari si balustrade, inox, balustrada inox, balustrada lemn masiv, balustrada fag, balustrada stejar, trepte, treapta, treapta lemn masiv, treapta parchet, stejar, fag, mahon, wenge, zebrano, teak, koto, macore, mahon, nuc, furnir, masiv, cherestea, dulap, dulapi, grinzi, arhitectura, proiectare, servicii proiectare, design usi, design mobila, design corian, design, servicii de amenajari interioare, servicii de vopsitorie, vopsitorie, vopsire, cabina de vopsit, comercializare de usi de interior si usi de exterior, usi pliante, usi glisante, mobila"