USI DE INTERIOR      USI VOPSITE      USI SPECIALE      USI DE DESIGN     
home
   - toc din lemn masiv multistratificat (7 straturi, lemn de brad si fag)cu latimea de 80mm pentru interior;
   - imbinarea tocului precum si a ramei de usa se face prin cepuire (nu cuie sau capse ) ceea ce confera o rezistenta mult mai mare;
   - garnitura suedeza lata din cauciuc, ce asigura o buna etanseitate;
   - foaia de usa cu rama din lemn masiv multistratificat (7 straturi, lemn de brad si fag) si armatura din PFL dur; fete de usa din MDF calitate A; grosime foaie usa 42mm;


   - captuseala din MDF x12mm folosit pentru umplerea golului (mai mare de 150mm in cazul in care tocul nu este montat pe mijlocul golului) ramas dupa montarea tocului;
   - pervaz reglabil pe ambele parti, in forma de L, usor de montat si foarte util atunci cand grosimea golului de usa variaza in limita a 2-3 cm;toc drept cu pervazuri telescopice

toc rotund cu pervazuri telescopice
   - balamale si broaste italiene testate cu succes de partenerii nostrii;
   - furnir natural pe toata suprafata (nu se foloseste cant termic, sau cant de furnir autoadezivat);   - la montaj nu se folosesc elemente de fixare/sustinere aparente.
   - insertiile de sticla, inox, aluminiu se pot face la cere in orice forma.

Furnirul ales este atent selectionat pentru a fi indepartate toate defectele. Furnirul acopera intreaga suprafata a pieselor componente.

Pentru finisarea usilor, ne bazam pe experienta firmelor italiene de clasa in domeniul binalelor si am optat pentru produse poliuretanice sau hidrodiluabile de inalta calitate, ce ofera un finisaj perfect si o rezistenta sporita la factori mecanici. Aplicarea lacului se face in patru straturi, slefuirea facandu-se dupa fiecare strat pentru eliminarea tuturor imperfectiunilor.

In functie de proiect, furnirul natural se poate da in prealabil cu un grund de impregnare pigmentat, pentru a se obtine orice culoare posibila.

Culorile/fibrele se aleg din cataloage sau dupa mostre de mobilier sau placari, pentru ca usile astfel obtinute sa se integreze perfect ambientului.

Usile se pot realiza respectand orice proiect sau schita a clientului, in orice forma sau culoare. Usile sunt vopsite cu lacuri poliuretanice sau acrilice pigmentate in orice cod NCS sau RAL.

mobila usi corian scari_balustrade placari contact home
amenajari interioare, usi, amenajari, interioare, interior, exterioare, exterior, usi de interior, usi de exterior, usi culisante, culisante, culisa, usi pliabile, plia, pliant, usi pliante, usi glisante,glisant, glisa, usi la comanda, comanda, usi de inteior la comanda, usi de exterior la comanda, mobila, mobilier, mobilat, comanda, mobila la comanda, mobila pe comanda, mobila din PAL, PAL, mobila din MDF, MDF, mobila din PANEL, PANEL, mobila din MDF vopsit, MDF vopsit, fronturi MDF VOPSIT|, fronturi, corian, termoformare, termoformat, blaturi, blaturi corian, blaturi lemn masiv, lemn masiv, lac, lacuit, lacuire, lac hidrodiluabil, poliuretanic, poliuretanice, nitro, nitrocelulozic, nitrocelulozice, CNC, frezare, prelucrare CNC, placari pereti, placari, placare, placi furniruite, placi vopsite, placare PAL, placare MDF, placare corian, scara, scari, balustrade, scari si balustrade, inox, balustrada inox, balustrada lemn masiv, balustrada fag, balustrada stejar, trepte, treapta, treapta lemn masiv, treapta parchet, stejar, fag, mahon, wenge, zebrano, teak, koto, macore, mahon, nuc, furnir, masiv, cherestea, dulap, dulapi, grinzi, arhitectura, proiectare, servicii proiectare, design usi, design mobila, design corian, design, servicii de amenajari interioare, servicii de vopsitorie, vopsitorie, vopsire, cabina de vopsit, comercializare de usi de interior si usi de exterior, usi pliante, usi glisante, mobila"