USI DE INTERIOR      USI VOPSITE      USI SPECIALE      USI DE DESIGN     
home


Alegerea unei usi sau a mobilei in general poate fi foarte dificila atunci cand oferta pe care o gasesti este rigida si nu este pe gustul tau. Atunci cand dimensiunile standard nu se potrivesc, iar cand furnirul si culoarea ti se impun, rezolvarea o gasesti la BELLUSSO DESIGN.
Cu o oferta flexibila si cu o diversitate foarte mare de materiale, suntem in orice moment capabili sa va oferim solutia optima pentru o amenajare perfecta.

Pentru finisarea usilor, ne bazam pe experienta firmelor italiene de clasa in domeniul binalelor si am optat pentru produse poliuretanice sau hidrodiluabile de inalta calitate, ce ofera un finisaj perfect si o rezistenta sporita la factori mecanici. Aplicarea lacului se face in patru straturi, slefuirea facandu-se dupa fiecare strat pentru eliminarea tuturor imperfectiunilor. In functie de proiect, furnirul natural se poate da in prealabil cu un grund de impregnare pigmentat, pentru a se obtine orice culoare posibila. Culorile se aleg din cataloage sau dupa monstre de mobilier sau placari, pentru ca usile astfel obtinute sa se integreze perfect ambientului.

Furnirul ales este atent selectionat pentru a fi indepartate toate defectele. Furnirul acopera intreaga suprafata a pieselor componente.

<< inapoi
 
mobila usi corian scari_balustrade placari contact home
amenajari interioare, usi, amenajari, interioare, interior, exterioare, exterior, usi de interior, usi de exterior, usi culisante, culisante, culisa, usi pliabile, plia, pliant, usi pliante, usi glisante,glisant, glisa, usi la comanda, comanda, usi de inteior la comanda, usi de exterior la comanda, mobila, mobilier, mobilat, comanda, mobila la comanda, mobila pe comanda, mobila din PAL, PAL, mobila din MDF, MDF, mobila din PANEL, PANEL, mobila din MDF vopsit, MDF vopsit, fronturi MDF VOPSIT|, fronturi, corian, termoformare, termoformat, blaturi, blaturi corian, blaturi lemn masiv, lemn masiv, lac, lacuit, lacuire, lac hidrodiluabil, poliuretanic, poliuretanice, nitro, nitrocelulozic, nitrocelulozice, CNC, frezare, prelucrare CNC, placari pereti, placari, placare, placi furniruite, placi vopsite, placare PAL, placare MDF, placare corian, scara, scari, balustrade, scari si balustrade, inox, balustrada inox, balustrada lemn masiv, balustrada fag, balustrada stejar, trepte, treapta, treapta lemn masiv, treapta parchet, stejar, fag, mahon, wenge, zebrano, teak, koto, macore, mahon, nuc, furnir, masiv, cherestea, dulap, dulapi, grinzi, arhitectura, proiectare, servicii proiectare, design usi, design mobila, design corian, design, servicii de amenajari interioare, servicii de vopsitorie, vopsitorie, vopsire, cabina de vopsit, comercializare de usi de interior si usi de exterior, usi pliante, usi glisante, mobila"